Barcelona botiga trofeus

Fàbrica de trofeus a Barcelona

A Estudi-13 ens dediquem al disseny i fabricació de trofeus personalitzats a Barcelona

fàbrica de trofeus a BarcelonaTota victòria té la seva recompensa final i aquesta gairebé sempre sol ser en forma de trofeu. Seria difícil imaginar una competició esportiva sense l’entrega final dels trofeus, ja que és el colofó a mesos de dedicació i dur treball. A la nostra fàbrica de trofeus a Barcelona som conscients de la importància d’aquest 'premi' i treballem durament per a complir amb les teves expectatives. Ens dediquem, des de fa més de quatre dècades, al disseny i fabricació de tot tipus de trofeus i medalles personalitzades, que es realitzen segons les necessitats i gustos dels nostres clients.

Les victòries i els assoliments poder ser efímers, però el trofeu és la materialització física d’aquest esforç que quedarà a les vitrines per sempre. A Estudi-13 som conscients de la importància de dissenyar un trofeu que acompanyi al seu amo durant pràcticament tota la vida. En aquest sentit, són molts els clients que dipositen la seva confiança en nosaltres, com entitats esportives, associacions i empreses. Demana’ns el que necessitis i ho farem especialment per a tu; t’assessorarem personalment i ens preocupem de tots els detalls, perquè el trofeu o la medalla quedin pràcticament perfectes.

Un treball artesanal, al servei dels nostres clients

fàbrica de trofeus a BarcelonaTots els treballs que realitzem a la nostra fàbrica de trofeus a Barcelona són artesanals i manuals. El fet que el nostre treball sigui totalment personalitzat fa que cada treball sigui diferent de la resta, per la qual cosa és fonamental tenir ben clares les línies i els gustos dels nostres clients abans d’iniciar qualsevol activitat. A més, és molt important que sapiguem la destinació o ús que li donarà al trofeu, ja que així podrem assessorar-te millor i mostrar-te treballs semblants que ja hgim fet.

El nostre treball no se cenyeix exclusivament a la fabricació de trofeus i medalles sinó que les opcions són infinites, bé en forma de clauers, pines o emblemes en els quals apareix el logo de l’empresa o competició en qüestió. Truqui’ns ara mateix o vine a conèixer-nos fins a les nostres instal·lacions i descobreix l’àmplia varietat d’opcions que podem oferir-te.

Demana’ns informació ara mateix, te la donarem sense compromís