Fabricació de trofeus a Terrassa | Estudi 13

Fabricació de trofeus | Disseny de medalles

141190_145927_fabricacion_trofeos_terrasa_estudi_13.jpg

Tota competició esportiva finalitza amb la importantíssima entrega de premis. Trofeus i medalles als quals se'ls presta més atenció desde el punt de vista del seu disseny. A Estudi-13, som conscients d'aquesta importància i, desde fa més de 40 anys, ens dediquem a la fabricació de trofeus a Terrassa. Entitats esportives, associacions, empreses... Som molts els clients que han confiat en la qualitat dels articles que fabriquem i dissenyem.

141190_145933_fabricacion_trofeos_terrasa_estudi_13.jpg

Totes les nostres feines s'elaboren de manera personalitzada. Els nostres clients són els que ens indiquen les línies que devem tenir en compte a l'hora de fabricar els seus encàrrecs. D'aquesta manera, Estudi-13 s'ha transformat en una empresa de referència a l'hora de lafabricació de trofeus a Terrassa. Les necessitats dels clients i el destí de l'article final són els factors que tenen en compte a l'hora de començar el disseny de qualsevol dels nostres productes.

141190_146108_fabricacion_trofeos_terrasa_estudi_13.jpg

Recompenses esportives, homenatges i regals d'empreses són els principals esdeveniments als quals destinem les nostres feines. Desde la fabricació de trofeus fins al disseny de medalles, plaques, clauers o pins, la nostra fundició té tot el necessari per què vostè rebi una feina final acord a les seves demandes.